sze
3

Milyen hülye kérdés... gondolhatná az olvasó, a műgyanta padlókat csak ipari létesítményeknél használják. Én ezt inkább múlt időbe tenném, ugyanis ma már rengeteg olyan otthont, nappalit láttam, ahol műgyanta padló borította a földet parketta, vagy kőpadló helyett! A régi műgyanta padlók egyszerűségük miatt voltak használatosak sulikban, vagy laboratóriumokban, ma már azonban a gyártók egyre több dekorfelületű műgyanta padlót gyártanak, amik egyszerűen lenyűgözőek tudnak tündökölni bárhol.

Műgyanta padló otthonra

 

 

 

 

 

 

 

A parketta lerakása jóval bonyolultabb, és bajosabb, mint az előbb említett padlótípusé. A parkettát, mint jól tudjuk, elemenként kell lerakni, míg a műgyanta padlót csupán önteni kell, egy hengerrel egyenletessé, mm-re pontosan vízszintessé lapítani, majd hagyni megszáradni. Különösen akkor érdemes ezt a burkolattípust alkalmazni lakásunkba, ha gyerek van a háznál, ugyanis rendkívül egyszerű a műgyanta padlók tisztítása, és minden vegyszernek ellenáll, nem púposodik fel, ha felszívja a vizet, mint a parketta.

Természetesen nem azt mondom, hogy a parketta egy borzalom... külsőre szerintem még mindig jobban mutat, mint a műgyanta padló, felmosás után jobban fénylik, és még ez a standard burkolat a nappalikba, ez a legmegszokottabb, de való igaz, hogy hibája is van bőven...

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr252269205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása