okt
13

CD fal

Címkék: cd fal | Szerző: Ipari Architektúra | 11:26 am

Szeretnél valami nagyon egyedi ötletet otthonodba, vagy üzletedbe? Lehetséges, hogy találkoztál már ezzel az ötlettel, de ha még nem, akkor biztosan elnyeri a tetszésedet!

CD gyártás falakhoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Én először az egyedi CD-kből készült falat még középiskolában láttam, ahol az egyik haverom a szekrénye falát CD-kkel díszítette ki. Kérdeztem tőle, hogy te honnan szereztél ennyi CD-t, vagy ennyire felesleges adatok van rajta, hogy csak így eldobod őket? Elárulta, hogy ezek mind-mind üres CD-k, és magas példányszámban készítette el egy CD gyártással foglalkozó cég segítségével. A dolog nyitja nagyjából ennyi, felkeresel egy CD gyártással foglalkozó vállalkozást, rendelsz tőle x példányszámban terméket, és már kész is van a CD-s falad, amit rajzszögek segítségével készíthetsz el!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr542367693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása