júl
26

Itt a klíma szezon, egyre melegebb napok várnak ránk, ahogy közeledünk kedvenc hónapunk felé, augusztushoz. Mindenki szereti a nyarat, de sajnos minden évszaknak meg van a maga hátránya, a nyár hátránya pedig az eszméletlen hőség, amit csak egy eszköz tud rendesen korrigálni: a klíma.

Klíma design

 

 

 

 

 

 

 

 

Néha természetesen egy ventilátor is megteszi, ahol nem ütközünk klímába, de sajnos be kell látnunk, hogy a ventilátor csak a levegőt kavarja, és nem hűti azt. A klíma szinte minden irodában elengedhetetlen kellék, anno, mikor még 3 éve dolgoztam egy volt cégemnél saját asztali ventilátort vittem be az íróasztalomra, mert akkora hőség volt azon a nyáron (később követték a példámat). A klíma használata azonban óvatosságot is igényel, fontos hogy fokozatosan tekerjük le a hőmérsékletet, mert a hirtelen hőváltozás betegségekhez vezethet, szimpla megfázáshoz, vagy akár tüdőgyulladáshoz is.

Kerti medence

 

 

 

 

 

 

Ha már nyár van, akkor tegyünk említést az egyik legfontosabb nyári tevékenységről, a medence építésről. A medence építés a tavasz évszakában kezdődik, ugyanis a medence építés nem 2 nap alatt zajlik le. Egy jó medence a kertben megváltás tud lenni, a legjobb módja tud lenni a relaxálásnak. Ma már szinte minden kertben találunk medencét, legyen az felfújható medence, beépített medence és még sorolhatnám. Ha valóban jó medence kell az otthonodba, és a lehető legjobb céget akarod kiválasztani medence építés terén, akkor az Internetes weboldalakon az adott cég medence referenciáira érdemes rákukkantanod, ahol megtalálhatod a cég eddigi munkáit.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr601939246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása