júl
29

Gyakran mikor látom, hogy a gyerekem játszik a Sims 3-mal, és rendezi be a házat mindig elgondolkozom, hogy milyen jó lenne, ha úgy tehetnénk be a bútorokat a lakásba, mint a játékban: csupán egy kattintás és ott is van a lakásban, semmi cipekedés, szállítás, és összeszerelés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bútor vásárlás azonban nem ilyen egyszerű, mikor kiválasztjuk a nekünk megfelelő bútort, el kell intéznünk a szállítást (feltéve, hogy nem mi magunk akarjuk hazacipelni), ami nem egy olcsó mulatság. Többen eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha ők maguk vinnék haza a bútort, de persze ez panel lakások esetén elég nehéz feladat, különösen ott, ahol nincs lift. Miután sikerült a célba elvinni a bútort még össze is kell szerelni, ami változó bútortípusonként. És ez csak egy bútor! Rengeteg időt el lehet cseszni lakberendezéssel...

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr63109531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása