júl
7

Már előző bejegyzésemben beszéltünk az ajtókról és az ablakokról, így illene említést tenni a nyílászárók tisztításáról. Az ajtók tisztítása nem igényel különösebb problémát, elég ha pár hónap után átmegyünk rajta egy jól kicsavart vizes ronggyal, kivéve akkor, ha ajtónk színe fehér, és könnyen meglátszik rajta a kosz. Sokaknak viszont az ablak tisztítás gondot okozhat, ezért íme néhány rövid instrukció, hogyan tisztítsuk meg hatékonyan az ablak felületét.

Az ablak tisztítás több fajtája ismeretes, ha például homályos marad az ablakunk a tisztítás után, akkor érdemes egy kis étolajjal átdörzsölni, majd egy óra elteltével papírtörlővel felitatni. Miután felitattuk az étolajat, tisztítsuk meg újra az ablakot, és a homályos ablak a múlt marad jó pár hónapig! Ha ablak tisztításra kerül sor, akkor "sajnos" a függönyökre is gondolni kell, mivel ha koszosan akasztjuk vissza a függönyt a karnisra, akkor az könnyen újra bekoszolja az ablaküveget.

Ablak tisztítás után

 

 

 

 

 

 

 

Hasznos tipp: ablak tisztítás után egy harisnyával (amire többé nyilván nem lesz szükségünk) töröljük át az ablak üvegét, mivel a harisnya anyaga fényesebbé, csillogóbbá teszi az ablakot, ahogy rásüt a nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr282135388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása