aug
27

Igaz, nem tavasz van, hanem majdnem ősz - pontosabban nyár vége, és nem ezt az időszakot szokták többnyire takarítási idénynek megjelölni. Viszontilyenkor mindig van munka, elég csak a porra gondolni, ami a nyári szárazság folyamán rendszeresen betölti a lakást, ennélfogva a takarítás szinte napi tevékenységgé válik.

 

 

A járdasöprés - tisztítás, ablak tisztítás is általános feladat, főként, ha egy forgalmas, netán földút mellett lakunk, ahol az autók folymatosan felverik a port.

A kertben annyiban hasonló a helyzet, hogy a sok, elvirágzott és letermett növény maradványait is össze kell gyűjteni, és mondjuk a komposztáló helyre vinni. A kert tisztítása a nagyobb őszi munkák előtt ilyenkor veszi kezdetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr841341375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása