júl
9

Milyen csempét válasszunk a fürdőszobába? Általában úgy döntünk, hogy megnézünk egy katalógust, kiválasztunk néhány favoritot, majd véletlenszerűen rámutatunk egyre, és azt vesszük meg. Rosszabb esetekben egyáltalán nem illik be a fürdőszobába, és szörnyülködhetünk, hogy milyen csúnya lett a helység.

Fürdőszoba belseje

 

 

 

 

 

 


Csempékkel kapcsolatosan érdemes kikérdezni egy szakember véleményét, miután látta a fürdőszobánkat. A csempe színe természetesen függ maga a fürdőszoba színétől, azaz, hogy melyik színek találhatóak meg leginkább benne. Ha például a padló, a fal, és a fürdőkád is fehér, akkor magától adódik, hogy érdemesebb fehér színű csempe vásárlása mellett dönteni, vagy ha mindenféleképpen színesben gondolkodunk, akkor valami halványabb színt választani. Ha kőpadló található fürdőszobánkba, akkor a csempe méretét érdemes aszerint választani, hogy körülbelül feleakkora legyen, mint maga a kőpadló egy "négyzete". Hogy kicsit visszatérjünk a csempe színekhez, tudni kell, hogy a színek két kategóriába sorolhatóak, hideg és meleg színek. Na már most a csempe színe határozza meg a fürdőszoba "hőmérsékletét" a legnagyobb részben, tehát ettől függ, hogy meleg vagy hideg fürdőszoba lesz-e a mienk.

Meleg színek: narancssárga, piros, barna.
Hideg színek: kék, zöld, viola, halványsárga.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr632141092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása