ápr
1

A babaszoba megfelelő berendezése, színei vannak a legnagyobb hatással a babára, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy milyen színeket használunk, és hogy minél szebb legyen a babaszoba :)

Babaszoba fatáblaMik kellenek egy szupi babaszobához? Egy szép lámpabúra valami cuki állattal rajta, ami persze vigyorog, de lehetőleg olyan helyre tegyük, hogy ne süssön közvetlen a baba szemébe! Nem csak vehetünk, hanem készíthetünk is dekor eszközöket a babaszoba falaira, remek ötlet a meseszalvéták falra ragasztása, meseszalvétákat ma már gyakorlatilag bármilyen bababoltban árulnak, szóval ne aggódj ha először nem jut eszedbe hol kéne beszerezned egyet (a falra persze nem csak szalvéták ragaszthatók, képeket és órákat is felakaszthattok, amik valamilyen mesefigurákat ábrázolnak). Készíthettek névtáblát is a babának (erről mellékelek egy képet), egy fatábla, és háromrétegű matricák segítségével, általában a babaszoba ajtajára szokták akasztani ezta táblát, ott mutata legjobban, és jelzi, hogy ez a baba fennségterülete ;)

Hát ennyit a babaszoba tippekről, igyekeztem rövid lenni, ha szeretnétek további tippeket akkor írjatok kommenteket a cikk alá. Még egy fontos dolog...a babaszoba színeit illetően használjunk világosabb színeket, mindegy milyen színű a szoba, kék, sárga, zöld, rózsaszín, az halványabb legyen ne pedig rikító.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr121887390

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvakodj az OVKO-tól! 2010.04.02. 11:11:38

Most hívott fel egy jóbarátom, aki élelmiszer-ellenőrként dolgozik. Megbízhatónak tartom, így 100%, hogy nem hoax: Az OVKO márkanevű bébiételek egyik szállítmányába növényvédő szer került, ezért MÉRGEZŐ! Ha van otthon, ne adjatok belőle a kicsiknek, ha...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása