jún
24

Közelegnek a forró napok, és egyre kevésbé számíthatunk esőre, mivel a felhők úgytűnik kitombolták magukat. A kert élővilágának azonban szüksége van vízre, csak úgy mint nekünk, ezért rendszeresen öntözni kell őket, ha több napig nem esik az eső. Manuálisan ez egy igen monoton munka, azonban egy automata öntözőrendszer könnyen megoldhat minden problémát.

Az automata öntözőrendszer a nevéből adódóan önállóan végzi feladatát, bármekkora terület öntözését képes ellátni. Ennek az intelligens gépezetnek a legnagyobb előnye, hogy elvégzi helyettünk a piszkos munkát (bár van aki szeret slaggal a kezében locsolni), és sok-sok időt takaríthatunk meg vele. Kertünk sokkal szebb lesz, mivel az automata öntözőrendszer sokkal intelligensebb, mint mi a locsolás terén, és bizonyos időközönként öntözi csak a kertet. Az automata öntözőrendszer remek kert-, és házörző, ami először hülyén hangzik, de ha végiggondoljuk nem is az... ha elmegyünk néhány hére nyaralni, akkor nem kell szomszédjainkra bízni a kert öntözését, az öntözőrendszer nem hagyja, hogy a növények kiszáradjanak! Pontosan annyi vízzel öntözi meg a kertet, amennyire annak szüksége van, így véletlenül se történhet meg, hogy a virágok túl vannak öntözve, vagy túl kevés vizet kapnak.

Automata öntözőrendszer kertben

 

 

 

 

 

 

Egy slag nem tudja úgy locsolni a kertet, mint egy automata öntözőrendszer, mivel az esőutánzó módszerrel, permetezve locsolja a kertet, és ez az, amire szüksége van a pázsitnak, és minden növénynek otthonunkban! További előnyként említést tehetünk még az öntözőrendszer gazdaságosságáról: egy forró nyári napon a víz több mint fele is elpárologhat, mint éjszaka alig 10%, szóval néhány elteltével könnyedén visszanyerhetjük az automata öntözőrendszer árát! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr612106880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása