ápr
8

Ne haragudjatok, hogy a bolondok napja óta nem írtam, de teljesen lefoglalt a Húsvét, na meg a sok meló. Hogy kiengeszteljelek benneteket, feltöltök néhány étkező garnitúra képet, amelyeket most "loptam" a Google-ről :)

Étkező garnitúra a nappaliban

 

 

 

 

 

Mint a felső képen is láthatjuk, fontos követelmény, hogy az étkező garnitúra színe illeszkedjen otthonunk stílusához, és ha ezt a követelményt sikerül teljesítenünk, akkor bútoraink remek összhangban lesznek, és gyönyörű látványt fognak nyújtani.

Étkező garnitúra külön helységben

 

 

 

 

 

 

 

Persze az étkező garnitúra külön helységet is képviselhet otthonunkban, nem kell feltétlenül a nappaliba, vagy a konyhába ékelni őket. Ha az étkező garnitúrák külön helységben illeszkednek el, akkor inkább azt kell csak figyelembe venni, hogy a székek, és az asztal összhangba legyenek, valamint, hogy ne üssenek el annyira a parketta és a fal színétől.

Étkező garnitúrák kőpadlón

 

 

 

 

 

 

Az én egyik kedvencem, mikor egy sarokgarnitúra is van az étkező garnitúrák mellett, praktikusabb mert több ember elfér, és nem olyan szabványos, mint amikor a székek egyforma távolságban el vannak helyezve (mellesleg jól látható, hogy a berendező jól döntött a világosabb fa bútorok mellett, tökéletesen illeszkedik a helység színéhez, bár egy parketta, nekem jobban tetszene a kőpadló helyén).

Kovácsoltvas étkező garnitúra teraszra

 

 

 

 

 

 

És a végére marad a legszebb, a kovácsoltvasból készült étkező garnitúra rendszer. A teraszon talán ez a legjobb megoldás, amelyet bármely lakberendező szívesen ajánlana, én is speciál nagyon szeretem a kovácsoltvas termékeket, melyek az eleganciát, és a modernséget hordozzák magukban.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr611903713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása