jún
30

Nem is gondolnánk, hogy mennyi szerepet játszanak a nyílászárók otthonunk szépségében. Legyen szó ajtóról, vagy ablakról, nagyon fontos mindkettő esetében, hogy illeszkedjenek a szoba vagy a helység stílusához és színeihez.

Ablakok egy nappaliban

 

 

 

 

 

 

 

Az ablakok játszanak szerepet az otthon szellőzésében, és a világosságban is, tehát evidens, hogy minél nagyobb egy ablak, annál több fény jut a szobába, annál könnyebb kiszellőztetni. Ablak típusokból ma már rengeteg van, a vásárló gyakorlatilag már nem is tud dönteni, hogy melyiket válassza, annyi lehetőség áll rendelkezésére. Ma már szinte minden otthonban találhatóak bukós ablakok, amelyek két módon is kinyithatóak, attól függően, hogy mennyire szeretnénk friss levegőt beengedni a szobába. Az ablakokat érdemes rendszeresen tisztítani, mert idővel megragad rajtuk a kosz, és szinte lehetetlenné válik teljesen tisztává varázsolni.

Fa ajtó

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ajtókról nem lehet túl sok mindent írni, elég a színükre odafigyelni. A leggyakoribbi ajtó színek a barna (a szekrények, bútorok, és a parketta színéből adódóan) és a fehér (konyha, fürdőszoba bútorok), ezek közül érdemes leginkább válogatni. Azokba a szobákba, ahol mindennapjainkat éljük, érdemesebb lehet jól mutató fa ajtókat beszerelni, míg a konyhába és a fürdőszobába megteszi egy könnyen nyitható/csukható műanyag ajtó is. Manapság egyre kevesebb otthonban lehet találni a konyhához ajtót, a lakók szerint sokkal jobban néz ki, ha a két helységet csupán egy boltív választja el. Lehet hamarosan az is divatba jön, hogy a WC-hez nem kell ajtó? .. hát csak nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr262120419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása