aug
5

Szauna otthonra

Címkék: otthon szauna | Szerző: Ipari Architektúra | 11:59 am

Ki ne szeretné a szaunákat? A többség csak akkor használja ezt a remek találmányt, mikor elmegy egy wellness szállodába, vagy mikor véletlen lehetőség nyílik rá. Nem gondolkoztál el még azon, hogy milyen jó lenne, ha egy szauna ékeskedne otthonodban, például a kertben? Mind a kettőnek meg van a maga előnye, mind az otthoni szaunát, mind a közterületi szaunát illetően.

Verseny a szaunában

Ha egy wellness szálloda, vagy egy uszoda szaunájában izzasztod a hasad, akkor könnyen saját társaságot szerezhetsz magadnak, és nem egyedül kell a szauna belsejében izzadnod, szóval az a 10-15 perc fel se tűnik, hogy milyen kevés. Az otthoni infraszauna társaság nélkül vár téged, azonban érdemes felkészülni, hogy több személyes legyen, mert egy kerti parti esetén különösen jó központ lehet a társalgásra, és igen egyedi eszköze lehet egy esti bográcsozásnak. Nem mindegy azonban, hogy mi a szauna típusa, ezt neked kell eldöntened, ugyanis mindegyik szauna fajtának meg van az előnye, különösen az egészségre és a páratartalomra nézve. Finn szauna, vagy infraszauna? Döntsd el Te!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr832200565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása