már
24

A tótechnika ma már egy komoly foglalkozás, ugyanis rengeteg kertes házban lakó ember szeretne otthonába mesterséges tavat építtetni ami nyilván nem csak abból áll, hogy ásnak egy nagy gödröt, és akkor megtöltik vízzel, a tótechnika magába foglalja a kertészetet is!

Természetesen ha semmi ötlet nem jutna eszünkbe a tótechnikával kapcsolatban, hogy milyen tavat is szeretnénk kertünkben, akkor szaktanácsadással a különböző tótechnikai cégek segíthetnek neked. Ha kertedben sok virág van például, akkor a tónak is olyannak kell lennie, hogy tele legyen különböző vízinövényekkel, tavi virágokkal, amelyek hasonlóak a kert színéhez, és egységben pompáznak majd otthonodban! Ha a sziklakerteket preferálod inkább, akkor remek ötlet lehet, a mesterséges tó szélére kisebb nagyobb köveket elhelyezni, amelyek nekem személy szerint a kedvenceim :)

Tótechnika kertben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kész vagyunk a tótechnikai munkákkal, akkor sem végeztünk még teljesen...utat kell építeni köré, például téglából, amely nagyon jól mutat minden mesterséges tó mellett. Lehet lámpákat felszerelni a tó közelébe, padokat tenni, stb stb, a lényeg, hogy ne a semmi közepén legyen a tó, mert az nagyon otrombán tud kinézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr761864874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása