aug
27

Az irodabútorok kiválasztásánál rendkívül fontos szerepet játszik a rendelkezésre álló hely, az iroda jellege (tevékenységi kör) - és természetesen a meglévő stílus, a padlón lévő parketta vagy szőnyeg, az ablak és a függöny is - bár egyértelműen könnyebb egy függönyt lecserélni, mint egy irodabútort.

Én talán a színt és az iroda világosságát emelném még ki, mert egy sötét színű irodabútor valószínűleg nem fog túl jól mutatni egy alapból árnyékos helyen, ahol az ablakon át beszűrődő fény nagyon keveset ér - persze ilyenkor, ha van rá lehetőség, jó megoldás lehet egy új ablak beszerelése is. Más színű irodabútor kell például egy neonvilágítással ellátott helyiségbe és egy izzóval világított helységbe is.

Hasonló a helyzet az irodai konyhabútorokkal is, bár ott azt kell elsősorban számba venni, hányan is dolgoznak az adott helyen - egy kis asztal, kisebb konyhabútor nem biztos, hogy elegendő lesz egy nagyobb cégnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr471341742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása