nov
5

Lehet, érdemes volna csinálni egy ilyen szavazást, amiből kiderült, melyik lakberendezési stílust kedvelik a legjobban a hazai lakberendezők. Mert maguk a magyar lakók - állítólag, valahol legalábbis ezt olvastam - leginkább a mediterrán stílust kedvelik, egyesek szerint azért, mert miután hazajönnek a nyaralásból valamelyik déli szomszédtól, teljesen odavannak az ott látottaktól. Persze, világos, derűs - igényli is rendesen a magyar lélek, nyilván utazás ügyben is ezért orientálódnak dél felé ...

Mindenesetre ha én lakberendező lennék, sokkal inkább kelet felé indulnék, na nem feltétlen a Feng-Shui irányába, bár autentikus forrásból megismerve biztos az is érdekes lenne - hanem sokkal inkább a japánok tiszta, levegős stílusa, vagy a mongol jurták (pontosabban ger a neve arrafelé) középpont-centrikus elrendezése felé.

Persze, egy lakberendező esetében annál jobb, minél több stílusban otthonosan mozog, hiszen sosem lehet tudni, hogy a következő megbízó éppen hol utazott tegnap, és mit talált ki az éjjel. Lehet, hogy valamikor egy weboldalon meglátta az egzotikus utak hívogatóan hangzó kifejezést - ez megtetszett neki, elment Haitire, és az egzotikus látnivalók és élmények után azóta fűkunyhót akar a szobájába. Természetesen a kellő lakberendezői fantáziával ez sem lehetetlen, a hangulatok és színek kombinációja szinte végtelen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr341502735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása