máj
7

Nincs annál jobb, mint mikor egy forró nyári napon a kertben belecsobbansz egy pezsgőfürdőbe. Ami jó érzés, az általában egészséges is szokott lenni és valóban... a pezsgőfürdőt akár az egészségügyi kellékekhez is sorolhatnánk. De miért?

Pezsgőfürdő a kertben

 

 

 

 

 

 

 

Egy pezsgőfürdő beépített vízsugarakkal rendelkezik, amelyek masszírozák a testedet. A profibb, és márkásabb pezsgőfürdők esetén a masszázs erőssége állítható, ami a pezsgőfürdők esetében a vízsugarak erősségét jelentik. Több kutatás is kimutatta már, hogy a vízsugarak masszázsa serkenti, élénkíti az emberek vérkeringését, tehát teljesen egészséges dologról beszélünk. A víz hőmérséklete általában 35 és 40 Celsius-fok között mozog, ez szintén serkenti a vérkeringést, és valami eszméletlen relaxálást tud nyújtani még a legstresszesebb napokban is. A pezsgőfürdő természetesen "színezhető" különböző illatok felhasználásával, legyen az levendula, vagy eukaliptusz aroma, hogy ha még inkább fokozni szeretnénk a relaxációt, de figyeljünk oda, minden aromának különböző hatása van.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr891981615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása