már
12

Már március közepén vagyunk, de sajnos még mindig esik ez a hülye hó (nem mintha nem szeretném a havat, csak jobb ha decemberben és januárban esik, és nem a tavaszi évszakban), úgy látszik aktuálisabb lenne medence helyett télikertet építtetni.

Télikert medencével

Van azonban egy szuper módszer arra, hogy az emberek ilyen hidegben medence közelébe kerülhessenek egyáltalán, és ez a módszer a már előbb említett télikerttel kapcsolatos. Tudom, kényelmesebb lenne uszodába járni, és az ottani medencéket használni, de azért mégis más hogy a medence a te otthonodban helyezkedik el, vagy idegenekkel is osztozol rajta. Én az előbbi verziót preferálom amíg nem lesz nyár, mert sajnos emeletes házban lakom, és oda nem hinném, hogy lehetne télikertet építeni. Na de lényeg a lényeg, ha neked kertesházad van, akkor a télikert egy remek megoldás arra, hogy a medence fedve legyen, és ne minusz 1-2 fokokban történjen az úszás, ugyanis a télikerteknek kiváló hőszigetelése van, amely nyílászárókkal és szellőzőkkel kontrolálható. Persze nem egy olcsó mulatság ezt beismerem, de amelett, hogy a medencefedésre használod, fantasztikus szépséget kölcsönöz otthonod külsejének! Ha gyakran úszol, akkor gondold meg, hogy mennyi pénzt megspórolnál azzal, hogy egy télikertet építtetsz magadnak, mint ha hetente kétszer vagy háromszor elmennél uszodába, ahol valószínűleg 800-1000 Ft egy napi jegy, és a saját medencédbe nem kell úszósapkát használnod. Minden ember otthonára ráfér egy kis lakásfelújítás ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr661833973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása