ápr
15

Ma tovább lépünk az otthonról, persze nem véglegesen, csak nem árt megismerkedni más helységek lakberendezésével is, például az irodáéval! A lakberendezés szó természetesen hülyén hangzik, hisz irodában csak a munkamániások laknak, beszélgessünk hát az iroda berendezéséről!

Egy jó irodához számos dologra van szükség, az egyik legfontosabb egy jó forgószék beszerzése. Minden dolgozó egész nap egy forgószékben ül, pontosabban a nap 8 órájában, és ha rossz a forgószék, akkor az a hónapok során tönkre teheti a gerincét és a derekát. A kényelem egy fontos része a munkamorálnak, ezért is van szükség egy jó forgószék kiválasztására!

Fekete forgószék

 

 

 

 

 

 Ha meg van a megfelelő forgószék, akkor jöhet egy szép íróasztal kiválasztása. Az egyetlen dolog, ami követelmény lehet egy irodai íróasztal esetén az az, hogy legyen elég nagy ahhoz, hogy minden iratot rendezetten tudjunk tárolni rajta, legyen néhány fiókja, stb. Az íróasztal színének kiválasztásakor a legmegfelelőbb választás a fekete szín, pláne akkor, ha a forgószék is fekete. A fekete íróasztalon a kosz kevésbé látszik meg, és nem annyira feltűnőek rajta a fekete zsinórok, például a billentyűzeté, vagy az egéré.

Fa Iróasztal

 

 

 

 

 

 

Egy iroda elengedhetetlen kelléke az, amin dolgozunk, jelen esetben itt a számítógépre gondolok. A technológia azonban fejlődik, és néha a szükség úgy adja, hogy haza kell vinni a munkát, ilyenkor hasznos például egy jó laptop. Fontos, hogy a laptop könnyen hordozható legyen, de mégis jó értékekkel rendelkezzen (processzor, RAM, stb.), de nem szeretnék áttérni az informatika témára a lakberendezésről. Lényeg a lényeg, egy laptop sokkal kevesebb helyet foglal az íróasztalon, és könnyen viheted magaddal a munkát, akár ha haza akarod vinni, akár ha valamit mutatnod kell a főnöknek, vagy egy kollégának.

Ezüst laptop

 

 

 

 

 

 

Ez a három eszköz elengedhetetlen a munkához, de természetesen egy lakberendezési blog nem a munkával akar foglalkozni, hanem a kinézettel. Melyik irodában nincs laminált parketta? Tudni kell, hogy a laminált parketta azért örvend ekkora népszerűségnek, mert sokkal tovább bírja kopás nélkül, mint a többi hagyományos parketta. A irodákban azért van szükség a laminált parketta tartósságára, mivel minden nap cipővel mászkálnak rajta a dolgozók, ki magassarkúban, ki bakancsban, ki edzőcipőben, és ez lehet, hogy pár alkalommal nem jelent gondot, de idővel az originális parketta megkopik, és elég csúnya képet fog mutatni az irodáról.

 

 

 

 

 

Az irodát lehet bármilyen elemmel díszíteni, a főnökök személyes kedvence például egy nagy térkép kirakása a falra. Természetesen ez még régen volt így a nagy katonai bázisoknák, hogy a tábornok irodájában egy nagy térkép van a falon, lehet hogy onnan jött ez a szokás? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr521923024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása