máj
31

A fürdőszoba kis helység, mégis fontos, hogy szép legyen, mivel naponta többször fordulunk meg benne. Mikor néz ki jól egy fürdőszoba? Milyen színeket érdemes használni? Hogyan rendezzük be? Erre most mind választ kaphattok!

Fürdőszoba belülről

 

 

 

 

 

Mint minden helységben, itt is érdemes egységes színvilágot alkotni, és lényegében hasonló színeket alkalmazni, gondolok itt a burkolatokra, a zuhanykabinra, és a fürdőszoba bútorokra. Magának a lakónak kell eldöntenie, hogy "hideg", vagy "meleg" fürdőszobát szeretne, amit leginkább a színek határoznak meg (nyilván a pirosabb színek a meleg fürdőszobát képviselik, míg a kékek a hideget). Ezekre a színekre leginkább a burkolatok esetében kell a legjobban odafigyelni, hisz a burkolatok a legfeltűnőbbek az esetek többségében egy fürdőszoba helységben. Miután eldöntötted, hogy milyen színeket szeretnél a fürdőszoba különböző pontjaira, akkor kell elgondolkodni rajta, hogy mennyit vagy hajlandó költeni a felújításra, és hogy mennyit bír a pénztárcád. A csempe árak igen széles skálán mozognak, csak úgy, mint a fürdőszoba kőpadlói és egyéb burkolatai, ezért innen már csak tőled függ, hogy milyen stílust szeretnél.

Kék csempés fürdőszoba

 

 

 

 

 

 

A fürdőszoba berendezése igen sokoldalú tud lenni, leginkább a helység méretétől, a fürdőszoba bútorok és felszerelések mennyiségétől függ, így a burkolás végeztével a lakó elkezdhet gondolkodni azon, hogy miket is szeretne a fürdőszobájában látni. A fürdőszoba egy olyan helység, ahol úgy kell gondolkodni, hogy minden a sarokban legyen, és középen maradjon szabad tér, mivel az üres sarkok igen csúnyán mutatnak eme helységben.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr922044712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása