feb
10

Kicsit eltérünk a lakberendezés témájától, de ez a téma is az otthont érinti, tudni kell, hogy milyen a jó matrac ahhoz, hogy kényelmesen tudjunk aludni.

Hideghab matracEgyedi ízlések alapján válogathatunk a különböző matracok között: kemény vagy puha matrac? Melyik a jobb? Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya, ez attól függ milyen testhelyzetben alszunk kedvenc matracunkon. Egy kemény hideghab matrac például akkor lehet igazán jó, ha az ember hanyatt alszik, az a gerincnek és a deréknek rendkívül egészséges lehet. Ebből kifolyólag a puha matrac inkább azoknak ajánlott, akik oldalt szeretnek aludni, vagy akik sokat forgolódnak álmukban. Ha kemény matracon fekszünk oldalt, akkor az idő során lassulhat a vérkeringés. Ha nem a megfelelő matracot választjuk, akkor az a legtöbb embernél komoly gerinc-, és derékfájásokat tud okozni, hisz a nap során történt terhelések után nem tud kellően regenerálódni.
Az egyik legjobb matrac a hideghab matrac, amely a hagyományos habszivacs matrac utódja. Tökéletes alátámaszhtást biztosítnak gerincnek és a deréknak egyaránt, könnyen hordozható, és ami a legjobb: felveszi a használója alakját egy 10 perc után, ezáltal a legegészségesebb testhelyzetet biztosítja a szervezetnek. A hideghab matrac hajlékonysága, és könnyűsége miatt könnyen hordozható is, akár egy szűk lépcsőfordulónál is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr791745232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása