már
26

Azt hinnénk, hogy a csillárok nagyon egyformák, vannak azt kész, közben nagyon sok fajtája van, mint azt most majd a képeken is láthatjátok:

Csillár 1Csillár nappalibaCsillár fiataloknakNeon csillár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te melyiket választanád? Nyílván mindegyik csillár egy-egy stílust képvisel, hülyén is nézne ki ha idősebb emberek otthonában az alsó csillárok valamelyike lenne, míg az is fura lenne lakberendezési szempontból, ha a jobb felső lenne egy fiatalnak. Persze a megfelelő csillár kiválasztása nem csak a korhoz, hanem a lakberendezés stílusához, az adott helységhez, és a színekhez is köthető. A tinédzserek és a partikedvelőbb fiatalok egyaránt kedvelik az alsó csillár fajtákat, melyek tényleg lenyűgöző látványt nyújtanak egy hálószobába, vagy egy gyerekszobába, de nappaliba nem annyira valók (ha csak nem szeretsz rendszeresen házibulikat szervezni). A bal felső csillárt valójában azért is illesztettem be ebbe a cikkbe, mert tényleg bármelyik helységben jól néz ki, égszínkék, fehér, és egyébb világosabb színű falak mellett fantasztikusan mutat.

Látjátok, a lakberendezés egyáltalán nem vészes dolog, rengeteg lehetőség van, még egy csillárról is ennyit lehet írni, mert számos lehetőség van, de nem szeretném ettől függetlenül túl hosszúra nyújtani ezt a posztot, mert nem csak bennem, hanem a saját kreativitásotokban is kell bízni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesi-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr171870404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása